Varför Solhaga

Solhaga med vänner är nyfikna, innovativa och effektiva.

Vi har förutsättningar till extremt korta ledtider från ide till färdig produkt. (Ofta bara några dagar)

Vi kan erbjuda dig prisvärda produkter med bästa möjliga funktion och kvalité, utvecklade och testade under lång tid i verkligheten av yrkesmänniskor.

Hög "good-will garanti" ofta långt utöver vad lagen kräver av oss som företag. (Det finns tyvärr alltid någon som tycker det är ok att bogsera bilen med sitt Solhaga-koppel) och "även om det håller för detta också" (Vi har testat) så kan vi tyvärr inte lämna en formell garanti som omfattar ändamålet men försöker i varje enskilt fall vara så tillmötesgående som möjligt….

Premium-produkter med bra passform och som är enkla att använda. Produkterna går dessutom så långt det är möjligt i att lösa din uppgift under alla faser och förhållanden!

Påbyggnads-bara och multifunktionella produktsystem utan inlåsning!

Närproducerade och handgjorda produkter i de bästa materialen med den senaste tekniken, utvecklade med kärlek och känsla i Sverige.

Maskiner och kunskap för konstruktion och sammansättning i teknikens absoluta framkant.

Nära dig, mitt i Sverige vid "Vägsjö, staden där vägar möts" Växjö, Ingelstad hittar du oss på Solhaga Gård…… där vi utvecklar, tillverkar och också förfogar över central-lager, sammansättnings och tillverknings-tekniker för funktionsutrustning och tekniska klädsel.

Inbytes-program för dina gamla Solhaga produkter med eget "pant-system"… (Om du fyllt i dina uppgifter korrekt innehåller dina köp automatiskt "pant" ett restvärde som du kan nyttja när du tex. behöver ett större halsband för att din hund har växt. Ditt gamla återvinns eller skickas som donationer till behövande (t ex. härbärgen för hundar).

Käll och kvalitetskontroll. Vi handlar bara med produkter där vi fullt ut kan kontrollera källa, kvalité och tillverkning samt med starka och trovärdiga partners som kan ge full support. Dessa handplockas av Solhaga för att de står för samma värderingar som vi och att vi tycker de är bäst på vad just dom gör!

Ett väl utvecklat samarbete med teknik-partners vi vet att du föredrar!