Vi påverkar med Schysst handel!

Schysst handel

Solhaga utvecklar och driver en ny sorts vad vi kallar "schysst" och mer hållbar handel. Nedan har vi valt att lyfta fram delar av vår schyssta handel, där du kan välja att klicka dig vidare och fördjupa dig inom respektive område för mer detaljer.

En väl genomtänkt och öppen kundresa med aktiva val och gemensamt lärande

Vi förstår att din resa runt ett köp är betydligt mer än att "bara lägga en order på en produkt i en webb-shop". Därför tar vi  löpande ställning till en mängd saker som vi tror du känner är värdefulla.   Läs gärna mer under Varför Solhaga

Hög affärsetik där vi behandlar alla rättvist 

Där du redan innan du väljer oss tydligt kan se vilka vi är, hur vi jobbar och vad vi erbjuder. Du kan läsa mer om våra ramar och regler under avsnittet "Allt för din resa med Solhaga" längst ner på sidan.

Innovativ affärsmodell som automatiskt delar med sig till fler

Solhaga avsätter bla. löpande pengar från sin vinst till utvalda hjärtefrågor när vi tillsammans med våra vänner, säljer, utbildar, levererar och ger support genom solhaga.org Läs mer under Dela vår frukt

Vi hoppas du gillar vad vi gör inom hållbara affärer och schysst handel och att detta ger dig fler anledningar att jobba tillsammans med oss och köpa våra produkter!