Lite om oss

Varmt välkommen till Solhaga

Platsen där teknisk klädsel, infästningar och funktionsutrustning möter din livsstil!

Med innovativa premium-material, nya affärsmodeller och hållbar handel samt med ny teknik vill vi ihop med våra utbildare, ambassadörer och leverantörer (kort sagt våra vänner) tillsammans med dig skapa en bättre funktion, en bättre användarupplevelse och konkret bidra till ett bättre samhälle direkt från vår anläggning i Ingelstad, Växjö, Sverige!!

Vi som startat och nu tillsammans med våra vänner driver Solhaga framåt är familjen Zetterberg, (Fredrik, *Josefin fick inte vara med på bild, Ella och Isak). En familj som valt att leva ett ärligt och aktivt liv i arbete (inte alltid enkelt) 😅 nära djur, skog, hav, jakt och motion!

 

Vårt stora intresse för djur, natur och teknik samt hur man skapar maximal funktion i arbete och aktivitet har gett oss en kunskap som vi tillsammans med våra vänner gärna delar med oss av!

Obunden rådgivning

Vår och våra vänners kunskap, skall vara din möjlighet till bästa prisvärde, egna aktiva väg-val samt en ny och oöverträffad känsla i ditt användande, samt bra till extrem slitstyrka, livslängd och hållbarhet i i våra produkter! 💪 

Din försäkring

Du kan vara trygg i att att våra produkter är lätta att underhålla samt kvalitetssäkrade i sin funktion i  det arbete du ämnar utföra av proffs under riktiga förhållanden!

Vi är aktiva inom ditt område

Då vi själva är aktiva inom samtliga våra områden hoppas vi kunna vara en bra partner för dig eller ditt djur på er resa att nå era mål! Gillar du våra lösningar och kanske också som oss att ge tillbaka till samhället? Då hoppas vi du skall överväga Solhaga när det är dags för ditt nästa utrustningsköp.

Allt gott, önskar vi på Solhaga!