Vårt liv i produkter, ger mer för fler

Pressrelease Söndagen den 8:e November, Solhaga, Hörda, Ingelstad, Sverige
Solhaga smygstartar E-handel avsedd för Sverigemarknaden mitt under brinnande Pandemi!
Nu väntar vi inte in fler maskiner, de är ute och åker båt någonstans säger Fredrik med ett brett leende när han kommer ångande ut från förstuge-kvisten hemma på gården i Hörda. Nu vill vi ta utvecklingen av Solhaga vidare till där den hör hemma, i dialogen tillsammans med våra kunder, ambassadörer och utbildare. Det är viktigt att göra saker som uppskattas långsiktigt av alla som skall vara med på resan.
Solhaga är namnet på den gård där familjen Zetterberg bor men också det namn på den verksamhet runt teknisk klädsel, infästningar och fästen med nya innovationsmaterial och tillhörande sammansättnings-tekniker som under 3 års tid växt fram och tagit form i familjens källare och ekonomibyggnader. 
Vi tyckte namnet passade oss bra, då Solhaga är så mycket mer än bara vår bostad utan också hela vår livsstil och därmed mycket av det som är kvalité och glädje för oss i livet säger Josefin som nu anslutit till samtalet. I vår familj har vi aldrig sett några alternativ till att följa vår övertygelse eller att göra saker fullt ut så det känns oerhört inspirerande och faktiskt lite lyxigt att få göra detta som vi hoppas kunna vara bra för så många genom våra stora intressen privat.
Målgrupperna är till att börja med Hund, Jägare samt Naturbrukare och vi börjar så fort som benen bär att löpande lansera våra basprodukter. Vi har dock fler intressen och därigenom nya områden som ligger runt kröken avslöjar Fredrik och ser lite finurlig ut. Vi har också fler nya maskintekniker på väg hem, och en mängd spännande partnerskap och relationer vilka vi i ett nästa steg kommer börja rulla ut, som kommer bidra med mycket till många.
Vår familj har genom att våga vara ärliga mot oss själva och de vi jobbar med, pröva nya idéer, samt alltid sett till att vid rätt tillfälle "gasa i uppförsbacke" ofta varit först med att möta behov på nya sätt och att kunna göra saker bättre. Därför är vi oerhört spända men också mycket ödmjuka inför att se hur vårt nya affärskoncept "schysst handel" kommer att tas emot av våra framtida partners och tänkta kunder. Det handlar ytterst om att i affären göra samarbete och att dela på saker roligare, samtidigt som vi försöker ta hand om fler genom en ny typ av affärsmodell med vinstdelning.
Vi vill tro att människor överlag gör gott om möjligheten finns och speciellt om det samtidigt gynnar dem själva. Målet är kort och gott att leverera de bästa och mest ändamålsenliga grejerna som står att finna inom våra områden samtidigt som vi etablerar nya sätt att ge tillbaka till samhället.
Det är i sambanden tillsammans med kunder och vänner vi kommer skapa det som för oss är Solhaga, avrundar Fredrik

 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända